TIGERGUTT FØDT 2012

 

 

 

 

Fantastisk flott mons på ca 2år er klar for omplassering. Elsker kos og oppmerksomhet fra alle i familien. Tigergutt har hatt ett tøfft liv og tilbrakt mye av livet sitt ute , se artikkel i Salangens nettavis http://www.salangen-nyheter.com/-ensomt-katteliv.5420920...

 

Dette er hva Veterinærsentret Midt Troms skrev om han på sine sider:

Gatens skrekk! I dag kom han inn til oss. Mager, full av sår, avføring i pelsen, urinveisbetennelse og feber. Frustrert og forlatt har han jaget gatelangs etter de fine huskatter med lune hjem, omsorg og mat. Han har trakassert og plaget. I ren frustrasjon og lidelse. Slik har han hatt det i mange lange og kalde måneder... Etter tre timer med undersøkelse, behandling, fjerning av floker og vask, ormekur og vaksine, ble han overlevert Dyrebeskyttelsen Midt-Troms for sosialisering og omplassering. Som stolt sponsor av Dyrebeskyttelsen er vi overbevist om at Tiger, med de skjønneste øynene, går en flott fremtid i møte. Takk for vårt gode samarbeid - Dyrebeskyttelsen og alle flotte fosterhjem i regionen! For dyrenes vel!

 

Det fantastiske oppi all elendigheten som Tiger/Tigergutt har opplevd har han tiltro til oss mennesker fortsatt. Tigergutt vil bli en fantastisk familiekatt med eller uten andre dyr. Har gått greit overens med mine to monser og mine barn på 5 og 12 år.

 

Dyrebeskyttelsen Midt Troms tar et omplasseringsgebyr på kr. 1000 kroner for alle kattunger og kr. 800 for alle voksne katter, dette utgjør hhv halvparten og en tredjedel av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Troms er for en hannkatt er ca. kr. 1700, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2400. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

 

Interesserte kan ta kontakt på vakttelefon 981 86 767

Eller mail: Dyrebeskyttelsen.Midt.Troms@Gmail.