Hope

Hope(gråstripete,noe sort pusi med hvit bryst):

 

Hope er en 17 uker gammel hun katt som ble funnet, 6 uker gammel med et gammelt fiskebruk i Sørreisa, der har hun levd på fiskeolje og rester i en lengere tid, dette har ført til at hun har en treg utvikling vekstmessig. Når hun endelig når 2 kilo vil hun bli sterilisert, ID merket og vaksinert.

 

Hope er en aktiv, sosial, rampete, til tider vill, men kjælen kattepus. Hun raser på dagen når det er liv i huset og på kveldene kommer hun snikende for å få kos og kjærlighet. Hun elsker små barn, andre dyr og leking, men det henger igjen at hun har hatt en hard start på livet ute, så det vil ta lang tid før hun tørr å gå ut, så det er defor best å ha henne som innekatt. Andre dyr er et krav også.

 

Det er ingen kjente sykdommer annet enn at hun utvikler seg sent, men med rett kosthold vil ikke dette merkes senere i livet.

Hope har blitt veldig knyttet til Cindy mens hun har vært hos oss, så om du er interesert og ikke har dyr fra før, vil vi anbefale å ta en titt på Cindy også, det vil begge sette pris på.