BALTAZAR

 

 

 

 

Baltazar – tidligere kalt Balder – gikk ute hele sommeren og høsten i ei bygd på Senja. Ei snill dame hadde forbarmet seg over han og tok kontakt med Dyrebeskyttelsen Midt-Troms.


Han later til å være døv på det ene øret etter en infeksjon han har hatt mens han gikk ute. Så vi håper å finne han et hjem hvor det er minimalt med trafikk så han kan få være ute selv om han ikke hører biler eller andre farer før de er ganske (altfor) nærme.


Baltazar er en kraftig kosepus som aldri sier nei til kos og oppmerksomhet!
Han er ikke helt trygg på unger og vil dermed ikke passe i en familie med små barn.

Baltazar har heller ikke visst hvordan han skal leke med andre katter eller leker. Dette begynner han nå å forstå. Han tar rollen som sjefen i huset dersom det er andre katter der. Han er 100 % renslig og elsker å snakke med folka rundt seg. Roper du på han kommer han med en gang - uten å nøle!
Han har en personlighet man bare må oppleve. Han er kastrert, id-merket og vaksinert – koster derfor kr. 800,-. Han har helseopplysningene sine hos Veterinærsenteret Midt-Troms som er sponsor av behandlingen. De kan kontaktes på sin facebookside eller på telefon 77 17 14 45.


Baltazar kan besøkes i sitt fosterhjem på Setermoen. Send en e-post til dyrebeskyttelsen.midt.troms@gmail.com eller ring 98 18 67 67.