ASK

 

 

 

 

Ask ble født ute i sommer og gikk ute i ei bygd på Senja helt til DBMT fanget han inn i desember. Siden da har han vært i fosterhjem. Dette skriver fosterhjemmet om han: 

Ask er en livlig liten kar.. elsker å leke og elsker å få kos.. Da han først kom til oss så syntes han at det var tryggest under badekaret, men med mye mat og en dose tålmodighet kom han fram.. 

Han har en kompis med navn Lurifax her og har lært mye fra han.. Da det ser ut som om at Ask trives best med en kattekompis så vil æ nok anbefale at han kommer til et hjem som har katt fra før av.. 

Ask elsker å leke med sokka (og aller helst matmors truser som heng på tørkestativet) ;P når han er lei sokkan så sier han ikke nei til et garnnøste.. Ellers så kommer han springanes med en gang æ e ferdig på jobb for å få litt kos.. ikke helt trygg på barn enda, men det jobbes med den saken.

Ask er kastrert, id-merket og vaksinert. Han koster derfor kr. 800,-. Ask har helseopplysningene sine hos Veterinærsenteret Midt-Troms som er sponsor av behandlingen. De kan kontaktes på sin facebookside eller på telefon 77 17 14 45.
Er du interessert i å gi Ask et nytt hjem, send en e-post til dyrebeskyttelsen.midt.troms@gmail.com eller ring 98 18 67 67.